Welcome to our website !

The New Brunette Mom

Mom Lifestyle by Thenia Pafralidou

A total body tone up Workout

By 10:43 μ.μ.


Βρίσκομαι στη φάση που προσπαθώ να ενσωματώσω την άσκηση και τη σωστή διατροφή στο καθημερινό μου πρόγραμμα, το οποίο είναι αρκετά μπερδεμένο αυτόν τον καιρό. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ ακόμη να βρω το χρόνο για να γυμναστώ και να τρέφομαι όπως θα ήθελα. 

Παρ' όλα αυτά το προσπαθώ και όπως λέω πάντα, καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη. Μπορεί να μην έχω το χρόνο να γυμνάζομαι για ώρες, αλλά 15 λεπτάκια την ημέρα θα τα βρω. Λίγο περπάτημα, λίγο τρέξιμο, λίγη Yoga και οπωσδήποτε κάποιο workout από τις αγαπημένες μου Karena και Katrina. Το Tone It Up είναι ένα πολύ φρέσκο και άκρως θηλυκό κανάλι στο YouTube, με δυο εντυπωσιακές παρουσίες που θα σε κάνουν να δεις τη γυμναστική με άλλο μάτι. 

Το "Total Body Tone Up!" workout είναι ένα από τα αγαπημένα μου αυτήν την περίοδο, μιας και με τη βοήθειά του, μέσα σε 14 μόνο λεπτά μπορείς να γυμνάσεις ολόκληρο το σώμα σου. 




Αν βρίσκεσαι κι εσύ σε ανάλογη φάση, τα κορίτσια του Tone It Up σου δείχνουν τον τρόπο! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις ακολουθήσεις και να το προσπαθήσεις. 

Και να θυμάσαι... Ένα βήμα τη φορά!

xxx Thenia



You Might Also Like

0 σχόλια