Welcome to our website !

The New Brunette Mom

Mom Lifestyle by Thenia Pafralidou

February Style Tips

By 11:29 μ.μ.


Ο Φεβρουάριος είναι ένας υπέροχος μήνας για πολλούς λόγους. Είναι ο μήνας του έρωτα αλλά και ο μήνας της Εβδομάδας Μόδας. Δεδομένου λοιπόν ότι ο Φεβρουάριος είναι μήνας μόδας, έχω μαζέψει όλα τα Style tips στα οποία δεν μπορώ με τίποτα να αντισταθώ. 

Αυτά είναι τα 5 αγαπημένα μου Style tips για το μήνα Φεβρουάριο...


1. Love my neutrals

Σε όποια εποχή κι αν βρισκόμαστε, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά φορώντας neutral συνδυασμούς. Κρατήστε τα βασικά κομμάτια σε total black και αποθεώστε το με neutral αξεσουάρ όπως κασκόλ και καπέλα.


Συνδύασε το με...




2. Bohemian Chic

Ένα από τα αγαπημένα μου στιλ για αυτή τη χρονιά είναι τα αέρινα maxi φορέματα. Το Bohemian Chic look βρίσκει πάντα τον τρόπο να είναι μέσα στα πράγματα σε κάθε εποχή. Δεν χρειάζεται βέβαια να τονίσω πως το φόρεμα αυτό είναι ένα τέλειο εναλλακτικό κομμάτι και για την Άνοιξη. 


Συνδύασε το με...

\
3. Δείξε τόσο όσο πρέπει

Πραγματικά δεν ξέρω τι μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το look. Το απίστευτο μαύρο mini φόρεμα με μανίκι καμπάνα ή οι υπέροχες over-the-knee μπότες; Ο συνδυασμός αυτός είναι πονηρά sexy μιας και δείχνει τόσο δέρμα όσο πρέπει και δεν είναι υπερβολικά φορτωμένο με αξεσουάρ. 


 Photo from www.kendieveryday.com 
Συνδύασε το με...

4. Ντύσου στα λευκά

Ο χειμώνας φέτος μας έκανε τη χάρη και είδαμε άσπρες μέρες. Μπορεί να μην έχουμε συνδυάσει το λευκό χρώμα με το χειμώνα και από συνήθεια φοράμε σκουρόχρωμα ρούχα, τόλμησε όμως αυτή τη χρονιά να σπάσεις τη μαυρίλα με κάτι λευκό. Ένα λευκό πανωφόρι, ένα λευκό μάλλινο πουλόβερ ή λευκά sneakers μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να κλέψουν την παράσταση. 
Συνδύασε το με...

    


5. Το χρώμα της ελιάς

Το χρώμα της ελιάς είναι το νέο neutral χρώμα που πρέπει να προσθέσεις οπωσδήποτε στη χρωματική σου παλέτα. Προτίμησε το σε μεγάλες επιφάνειες όπως σε πανωφόρια ή σε εντυπωσιακά παπούτσια. Συνδύασε το με δερμάτινα παντελόνια, λευκά T-Shirts και κόκκινα αξεσουάρ.


Συνδύασε το με...

       
Εσείς ποίο από τα παραπάνω Style tips θα υιοθετήσετε αυτό το μήνα;
Περιμένω τα σχόλια σας!


xxx Thenia

You Might Also Like

0 σχόλια